SON DAKİKA



Haber > Spor > Mexes'e son teklif!

Mexes'e son teklif!

30 Haziran 2015 Salı - 09:31




Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla alınmasını istediği oyuncuların başında gelen Philippe Mexes’in yüksek ücret talep etmesi işi yo





Milan ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız oyuncunun yıllık 3 milyon Euro + 1 milyon Euro imza parası talep etmesi transferi zorlaştırıyor. Oyuncunun bu talebinde ısrar etmesi halinde transferden vazgeçileceği seslendirildi. Bu arada Trabzonspor son teklifini yaptı. Bordo-Mavililer’in Mexes’e yıllık maksimum yıllık 1.7 milyon Euro verebileceğini söylediği belirtilirken “Bu ücreti kabul edersen bu iş olur. Aksi halde vazgeçeriz” restini çekerek beklemeye geçtiği öğrenildi. Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma da “Şu an gel desem gelecek, istediği o paraya almam onu. Normalde Mexses’in dünya piyasasındaki değeri 1.1 veya 1.2 milyon Euro. Ama biz yine de fedakarlık yapıp 1.7 milyon Euro verebiliriz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap