SON DAKİKA



Haber > Spor > Mevlüt koptu geliyor!

Mevlüt koptu geliyor!

12 Nisan 2015 Pazar - 10:35




Gelecek sezon için transfer taarruzunda olan Trabzonspor’da Başkan Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Yanal, milli futbolcu Mevlüt Erdinç’e Bordo-Mavili





Liglerin ertelenmesini fırsat bilerek, listesinde bulunan oyuncuları izlemek için yurt dışına giden Teknik Direktör Ersun Yanal, sezon sonunda gelen ciddi teklifler sonrası satılması beklenen Yatabare’nin yerine yerli bir forvet oyuncusunun alınmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen Bordo-Mavililer de Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen Mevlüt Erdinç’in menajeri ile bir araya geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, futbolcunun menajeri Metin Okutan ile bir yemek yediği ve bu yemekte transferle ilgili tüm detayların konuşulduğu öğrenildi.

Kariyerinde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Mevlüt’ün, gurbetçi oyuncuların Türkiye’de yaşadığı çıkışı takip ettiği ve kendisinin de Milli Takım’da birlikte forma giydiği yakın arkadaşlarından bilgiler aldığı belirtildi. 28 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor’u da yakından izlediği, Bordo-Mavili kulübe yeşil ışık yaktığı ifade ediliyor. Mevlüt’ün, Cardozo, Mehmet Ekici ve Onur gibi kaliteli oyuncularla birlikte oynamanın kendisi için gurur verici olacağını yakın çevresine söylediği öğrenildi. Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın Mevlüt ile özel görüşüp, işi sezon sonuna bırakmadan bitirmek istediği seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap