SON DAKİKA



Haber > Spor > Mevlüt Erdinç heyecanı

Mevlüt Erdinç heyecanı

13 Nisan 2015 Pazartesi - 07:28




28 yaşındaki futbolcu için, "Oscar Cardozo ile ligin tozunu attırır" yorumu yapılıyor. Yönetim, Mevlüt'ü "Şampiyon kadroda yer al" diye ikna etmiş.





Bordo-Mavili takımda Mevlüt Erdinç heyecanı yaşanıyor... Mevlüt'ün Cardozo ile birlikte iyi bir ikili olacağı yorumlarını yapan taraftarlar, bu transferin bir an önce resmilik kazanması gerektiği yorumunda bulundu. Bordo-mavililer, Mevlüt'ün transferinin takım içi rekabete de çok olumlu katkı yapacağı görüşünde birleşti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Bu sezon iskelet kadroyu oluşturacağız. Sezon sonunda yapacağımız transferlerde de gelecek sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız" söyleminin ardından kolları sıvayan yönetim, ilk iş olarak Mevlüt Erdinç'in peşine düştü. Erkan Zengin'in transferinde olduğu gibi başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte Fransa'ya çıkartma yaparken, gurbetçi oyuncunun menajeri ile geçtiğimiz hafta masaya oturmuştu. St. Etienne ile 2017'ye kadar sözleşmesi olan Mevlüt Erdinç'in şartlarını menajeri ile konuşan bordo- mavili kurmayların görüşmeden olumlu ayrıldığı öğrenildi.

Sıra kulübünde
Mevlüt'e, "Gelecek sezon şampiyonluk yolunda iddialı bir Trabzonspor olacak. Sen de bu kadroda ol" diyen Karadeniz ekibinin kurmayları, gurbetçi oyuncu cephesinden aldığı olumlu yanıt ile önümüzdeki günlerde de kulübü ile masaya oturacak. Mevlüt daha önce, "Türkiye'de oynamak istiyorum" demişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap