SON DAKİKA



Haber > Spor > Mevlüt Erdinç bombası

Mevlüt Erdinç bombası

12 Nisan 2015 Pazar - 11:44




Golcü oyuncu, "Mehmet, 2. baharını yaşıyor. Ben de Türkiye'de forma giymek istiyorum" diyerek Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı





Trabzonspor'un menajeri aracılığıyla transfer teklifi yaptığı Mevlüt Erdinç, bordo- mavili kulübe yeşil ışık yaktı. Saint Etienne'de forma giyen tecrübeli forvetin bu kararında Mehmet Ekici'nin bordo-mavili takımda sergilediği performansın önemli rol oynadığı bildirildi. Mevlüt'ün, "Mehmet şu anda ikinci baharını yaşıyor. Ben de Türkiye'de futbol oynama tecrübesini yaşamak istiyorum" diyerek Trabzonspor'a olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Yönetim, önümüzdeki günlerde Saint Etienne kulübü ile temasa geçerek resmi teklif yapacak. Mevlüt de bonservis pazarlığında Trabzonspor'dan yana tavır koyarak, yardımcı olacak. Teknik direktör Ersun Yanal, Mevlüt Erdinç'i sezon sonunda satılması planlanan Mustafa Yatabare'nin yerine düşünüyor.

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Yatabare'ye çok sayıda teklif olduğu belirtiliyor. Transfer gerçekleşirse gelecek sezon Trabzonspor'un forvetinde Cardozo ile Mevlüt ikilisi yer alacak. Mevlüt, Saint Etienne'de bu sezon 7 gol attı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, Mevlüt Erdinç'in menajeri Metin Okutan ile yemek yiyip, transferle ilgili tüm detayları konuştu. Hacıosmanoğlu'nun Türkiye'den başka takımların da Mevlüt için devreye girme ihtimaline karşı Okutan'dan 'başka takımla görüşmeme' sözü aldığı da öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap