SON DAKİKA



Haber > Spor > Metin Bak, "O ruh kayboldu"

Metin Bak, "O ruh kayboldu"

07 Ağustos 2023 Pazartesi - 14:11




TÜFAD Trabzon şube başkanı Metin Bak, Yavuz Selim Sahası’yla ilgili konuştu.





TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkanı Metin Bak, TSYD (Türkiye Spor Yazarları Derneği) Trabzon Şubesi Dergisi’ne özel açıklamalarda bulundu. Geride kalan yılda Trabzonspor Altyapı Koordinatör Yardımcılığı görevini de üstlenen ancak bu yıl İzleme Komitesinde görev alan Metin Bak, Trabzon futbolu ve antrenörleri için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Bak, “TÜFAD olarak çalışmalarımız iyi gidiyor. Trabzon futbolu ve antrenörüne hizmet için oradayız” dedi.

BAK, “Geçmiş kültürümüzü yok etmeden üstüne koyacağımız yeniliklerle yolumuza devam etmek istiyoruz. En büyük avantajımız değerli bir yönetimimiz var ve bize dışarıdan dahi destek olan değerli insanlarımız var. Hepsi çok içten ve samimi. Bu büyük bir avantaj. Ben başkan olduktan sonra 3 tane kurs yaptık. 3’ünde de geçmeyen hiçbir antrenör adayımız olmadı, hepsi diplomalarını aldı. Türkiye’de bu ilktir, o da Trabzon’da da oldu. Bizim insanımız hem yetenekli hem değerli” ifadelerini kullandı.

‘HEYECANIN MERKEZİYDİ’

YAVUZ Selim Sahası ile ilgili de konuşan Bak, “Yavuz Selim ruhu yok oldu. Yavuz Selim’in ruhu neydi? Yavuz Selim’e maç oynamaya geldiğimizde bütün hocalarımızın önünden geçerken önümüzü ilikliyorduk ve saygı gösteriyorduk. Şimdi bu saygıyı biz kaybetmeyelim. Benim bütün amacım; eski Yavuz Selim ruhunu geri getirmek. Yavuz Selim bir simgeydi, kültürdü, 7’den 70’e herkesin yaşam alanıydı, paylaşımın, dostluğun, heyecanın merkeziydi, onu yok ettik ne yazık ki” diye konuştu.

BAK sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzon şehri iş birliği yapacak. Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç de Yavuz Selim Sahası’nın bir gün eski haline geleceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ile bir araya geldiğimizde semt sahalarımızın eksildiğinden bahsediyoruz. O da bunu kabulleniyor, ortak çalışmalarda bulanacağız. Bütün ülkeler iyi bir insan olabilmeleri için sporu ön planda tutuyor. Bütün ülkelerde bu var, sadece ve sadece bizim ülkemizde yok.”

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap