SON DAKİKA



Haber > Spor > Mesut Premier Lig tarihine geçti

Mesut Premier Lig tarihine geçti

09 Kasım 2015 Pazartesi - 15:57




Arsenal’in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Premier Lig’deki altı maçında üst üste asist yapan tarihteki ilk oyuncu oldu.





Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil adını Premier Lig tarihine yazdırdı. Arsenal ile Tottenham arasında oynanan Londra derbisi 1-1 sona ererken, ev sahibi ekibin tek golünü atan Kieran Gibbs’e pası Mesut Özil oldu. Leicester City, Manchester United, Watford, Everton ve Swansea maçlarında asist yapan 27 yaşındaki yıldız futbolcu, Tottenham karşılaşmasını da boş geçmedi.

Efsane futbolcu Thierry Henry, kendisinin rekorunu kıran Mesut'u izlerken keyif aldığını belirterek, "Mesut müthiş bir rekor kırdı. O bir dünya şampiyonu olsa da bu kalitesini her hafta sergileyemiyordu. Ancak artık yapmaya başladı. Antenlerinin ne kadar açık olduğunu ve sahadaki klasını rahatça görebilirsiniz" dedi.

Fenerbahçe'nin stadına diktiği Sarı-Kırmızı bayrakla hatırlanan eski Galatasaray teknik direktörü Graeme Souness da yıldız futbolcunun kırdığı rekorla ilgili, "Mesut'un müthiş bir pas yeteneği var. Sanki iki yanında aynaları var ve etrafında olan biten her şeyi görebiliyor. Premier Lig'de para verip de izlemeye gideceğiniz adamlardan bir tanesi" diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap