SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Messi'siz futbol, futbol değildir'

'Messi'siz futbol, futbol değildir'

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 11:05




Barcelona'nın yıldızı Neymar, Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nı bırakmasıyla ilgili olarak “Kararına saygılıyım ama Messi’siz futbol, futbol değildir





Brezilyalı yıldız Neymar, Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nı bırakması hakkında konuştu. Barcelona’dan takım arkadaşına sahip çıkan Neymar, “Kararına saygılıyım ama Messi’siz futbol, futbol değildir. Onsuz bir futbolu hayal edemiyorum. Messi’nin büyük bir hayranıyım. Barcelona’da çok önemli başarılara imza attı” diye konuştu.

BARÇA’DAN ‘UZAYLI’ İÇİN KAMPANYA!

Vergi kaçırma suçundan babası ile birlikte 21 ay hapis ve 4.1 milyon Euro para cezası alan Lionel Messi için kulübü Barcelona tarafından destek kampanyası başlatıldı.

Katalan devi, milli takımı bırakması ve vergi kaçırma cezası sebebiyle zor günler geçiren ‘Uzaylı’ lakaplı yıldız için “We Are All Messi” (Hepimiz Messi’yiz) ifadesiyle başlattığı kampanyaya kısa sürede çok sayıda futbolseverden destek geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap