SON DAKİKA



Haber > Spor > Messi'den Ronaldo açıklaması

Messi'den Ronaldo açıklaması

09 Ekim 2019 Çarşamba - 13:44




Barcelona'nın efsane futbolcusu Lionel Messi sezon sonunda bitecek sözleşmesine dair açıklamalarda bulundu.





Barcelonalı futbolcu Lionel Messi, Katalan radyosuna yaptığı açıklamalarda, "Maliye ile sorun yaşadığım dönemde kafamda gitmek vardı. Sadece Barcelona'dan değil İspanya'dan da gitmek." dedi.
Arjantinli yıldız oyuncu, 2017 yılında vergi kaçırma suçundan 21 ay hapis aldığı ve daha sonrası cezasının paraya çevrildiği yargı sürecinin, kariyerinin en kötü dönemi olduğunu söyledi.
Messi, "Maliye ile sorun yaşadığım dönemde kafamda gitmek vardı. Sadece Barcelona'dan değil İspanya'dan da gitmek. Bana kötü muamele edildiğini hissediyordum ve burada devam etmek istemiyordum. Hiçbir resmi teklif almadım çünkü herkes burada devem etmek istediğimi biliyordu." ifadelerini kullandı.

"Artık daha fazla dayanamayacağım." dediği bir dönem yaşadığını aktaran Messi, "Özellikle 2013-2014 döneminde, Maliye ile ilgili çıkan tüm haberlerden önce, yaşanan bazı şeylerden dolayı sıkıntılı bir dönem oldu. Benim ve ailem için çok zordu. İnsanlar olanların farkına pek varmıyor. Nefret içeren şeyler duyuyor ve yorum yapıyorlardı. Bir basın organı da böyle olmasına katkı sağladı. Her şey yalandı. İlk olmasından dolayı da çok zordu. En azından çocuklarım çok küçüktü ve farkına varmadılar." şeklinde konuştu. 




"(Ronaldo'nun) Real Madrid'de devam etmesini isterdim"

Yıldız futbolcu, ezeli rakipleri Real Madrid'in her zaman güçlü olduğunu ancak Cristiano Ronaldo'nun yokluğunu hissedeceğini savundu.
Messi, şu an İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyen Ronaldo için, "Madrid'de devam etmesini isterdim. Aramızdaki rekabete ve El Clasico'ya her zaman bir artısı oluyordu." açıklamasında bulundu.




Unutamadığı maç ve gol

Unutamadığı en önemli maç olarak, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 27 Nisan 2017'de Santiago Bernabeu Stadı'nda attığı iki golle Real Madrid'i 2-0 yendikleri karşılaşmayı gösteren Messi, "En iyi maçım o muydu bilemem ama tekti." değerlendirmesini yaptı.
Messi, en iyi golünün Roma Olimpiyat Stadı'nda Manchester United'a karşı oynadıkları 2009 Şampiyonlar Ligi finalindeki kafa golü olduğunu söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap