SON DAKİKA



Haber > Spor > Messi final seviyor

Messi final seviyor

14 Ağustos 2015 Cuma - 13:56




Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, kariyeri boyunca çıktığı 20 final karşılaşmasında yalnızca 4 kez kupaya uzanamadı. 24 kez kupa sevinci





Finallerin adamı Messi... İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın Arjantinli golcüsü Lionel Messi, kariyerine yeni başarılar eklemeye devam ediyor. Son olarak UEFA Süper Kupa'da Sevilla ile oynadıkları ve uzatma dakikaları sonunda 5-4 galip geldikleri mücadelede iki gol birden atarak galibiyetin mimarı olan Messi, Barcelona kariyerindeki 24. kupayı da kaldırmış oldu.

20 FİNALİN 16'SINDA MUTLU SON

Katalan ekibinin formasıyla kariyeri boyunca 20 final karşılaşmasına çıkan Messi, bu maçların 16'sında mutlu sona ulaşmayı başardı. Ezeli rakipleri Real Madrid'e karşı çıktıkları 3 final mücadelesinde kupayı rakibine kaptıran Messi'li Barcelona, 2006 yılında UEFA Süper Kupa'da Sevilla ile oynanan karşılaşmadan da 3-0 mağlup ayrılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap