SON DAKİKA



Haber > Spor > Meryem Boz, Türkiye'yi salladı

Meryem Boz, Türkiye'yi salladı

12 Ocak 2020 Pazar - 11:10




Meryem Boz, performansıyla Türkiye'yi salladı! 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Kıta Elemeleri'nde finale yükselen Filenin Sultanları, Polonya'yı 3-2 devirip Almanya'nın rakibi olurken mücadeleye Meryem Boz damga vurdu! Meryem Boz maç sonunda taraftara teşekkür etti





A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri yarı final maçında Polonya'yı 3-2 mağlup ederek, finale yükseldi. Karşılaşmaya ise Meryem Boz damga vurdu!

Mücadeleyi 36 sayıyla tamamlayarak maçın en skorer oyuncusu olan Meryem Boz'un file önündeki etkili performansı, final setinin 15-11'lik skorla kazanılmasını sağladı.

Polonya galibiyetini yorumlayan yıldız voleybolcu, "Polonya çok iyi, çok uzun bir takım. zaman zaman iyi servis attılar. Oyunu ele geçirdikleri anlarda geriye düştük ama inişler çıkışlar olabilir, toparladık. Olimpiyat vizesi için son fırsatımız. Son topa kadar mücadele ettiğimiz için takım arkadaşlarıma gurur duyuyorum. Tribünlerde seyircilerimiz bizi yalnız bırakmadı. Kendi evimizde gibi hissettik. Maçın hangi ülkede olduğu önemli değil, Türkler her yerde her zaman destekliyorlar" dedi.

Almanya'yla oynanacak finali de değerlendiren Meryem, bir çağrıda bulundu ve "İlk maçı kaybetmiş olabiliriz ama yarın kıran kırana bir maç olacak. 'Sahada kan çıkacak' (Gülüyor) Herkes Olimpiyat Oyunları'na gitmek istiyor. Yarın aldık ve gittik hayalini kurmak istiyorum. Bu maçı unutup, Almanya maçına konsantre olmamız gerekiyor. Yarın bizi tekrar destekleyin. " ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap