SON DAKİKA



Haber > Spor > Merak etme hocam!

Merak etme hocam!

31 Aralık 2015 Perşembe - 11:15




Sakatlığındaki kesin durumun ortaya çıkması için gün sayılan ve sezonu kapatabileceği belirtilen Sneijder, kendisiyle yakından ilgilenen Denizli'ye, “





Senijder'den Mustafa Denizli'ye mesaj... Diz dış yan bağlarındaki hasar nedeniyle MR’ının çekilmesi beklenen, ancak bunun için de ödeminin giderilmesi beklenen Wesley Sneijder hakkındaki kesin karar 1 hafta içinde verilecek. Hollandalı futbolcunun sezonu kapatma ihtimali olduğu belirtiliyor. Eğer bağlarda kopma meydana geldiyse, Sneijder’e alternatif bir isim aranacak. Tecrübeli futbolcunun ise pes etmeye hiç niyeti yok. Oldukça hırslı olduğu öğrenilen Sneijder’le, hocası Mustafa Denizli’nin bir görüşme yaptığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun, durumunu soran Denizli’ye, “Merak etmeyin hocam. En kısa zamanda tedavim bitecek ve takıma katkı vermeye devam edeceğim” dediği belirlendi.

Seferberlik ilan edildi

Kulüp sağlık heyeti de, Sneijder’in durumu için adeta seferberlik ilan edildi. Sakatlığın devre arasına denk gelmesi bir şans olarak görülüyor. Sağlık ekibinin amacı, kamp döneminde Sneijder’i takıma hazır hale getirerek, ikinci yarıda forma giyebilmesini sağlamak.    

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap