SON DAKİKA



Haber > Spor > Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası

Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası

22 Ekim 2020 Perşembe - 15:16




Başrollerini Şener Şen ile İlyas Salman'ın oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki 'Kamyon Kasası' sahnesi gerçek oldu. 3 genç İngiliz oyuncu Çaykur Rizespor'a transfer olma vaadi ile dolandırıldı. İşte detaylar...





İki yabancı sahte menajer, başrollerini Şener Şen ile İlyas Salman'ın paylaştığı 'Banker Bilo' filmindeki 'Kamyon Kasası' sahnesini aratmayan bir dolandırıcılığa imza attı.
 
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), İngiltere'den 3 genç oyuncunun kendileri ile irtibata geçtiğini ve Çaykur Rizespor'a transfer olma vaadi ile kandırıldıklarını beyan ettiğini duyurdu.
 
"Sizi Türkiye'ye götüreceğim ve Çaykur Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzalatacağım" diyen sahte menajerlerden biri olan Alec Faustino, sözde temsilciliğini yaptığı iki oyuncudan vize, uçak bileti ve sağlık raporu adı altında 1000 Euro aldı ancak iki oyuncunun Türkiye hayali, sahte sözleşmeler nedeniyle suya düştü.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap