SON DAKİKA



Haber > Spor > Memphis Depay bombası!

Memphis Depay bombası!

12 Ekim 2016 Çarşamba - 10:10




Manchester United'a büyük umutlarla alınan, fakat kendisinden beklenen çıkışı yapamayan Memphis Depay, Sneijder faktörüyle Galatasaray'a gelecek.





G.Saray'ın lige iyi başlaması, taraftarın stadı doldurup, takıma tam destek vermesi şampiyonluk umutlarını artırırken, yönetim de devre arasında kadroyu iyice güçlendirmeye hazırlanıyor.

SNEİJDER DEPAY İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Manchester United'da kadroya giremeyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Depay'ı, Wesley Sneijder şimdiden yakın markaja aldı. Sneijder, milli takımdan da arkadaşı olan Depay'a her fırsatta G.Saray'a gelmesi için telkinde bulunuyor. Yıldız oyuncuyu Galatasaray devre arasında kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

DEPAY'IN YAKIN ARKADAŞLARI GALATASARAY'DA

Transfer döneminde Sevilla'ya kiralanması gündemde olan ancak bu transferi kabul etmeyen Depay'ın, vatandaşları Sneijder, Riekerink ve De Jong faktörleri nedeniyle G.Saray'a gelebileceği ifade ediliyor. Sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da görev yapabilen Depay, gerektiğinde santrfor arkasında da oynayabiliyor. Hollandalı, bu sezon ligde 3 maçta 12 dakika şans buldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap