SON DAKİKA



Haber > Spor > Meler'e saldırıyı destekleyen muhabir Burcu Eken işinden oldu

Meler'e saldırıyı destekleyen muhabir Burcu Eken işinden oldu

12 Aralık 2023 Salı - 13:09




Muhabir Burcu Eken'in sosyal medyadan yaptığı "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık." paylaşımı büyük tepki topladı.





Tepkilere yanıt olarak, "Konunun futbolla alakası yoktu. Otomatik planlanmış twitti." açıklamasında bulunan Eken, ardından Fairplay Events ile olan iş akdinin sona erdirildiğini duyurdu.

Dün akşam Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kalınan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın orta hakemi Halil Umut Meler'e saldırdı. Yumruklu saldırının ardından Meler'in gözü şişti. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Olayın ardından TFF olağanüstü toplanarak tüm maçların süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Olay sonrası gözaltına alınan Koca tutuklandı.



PAYLAŞIMI İŞİNDEN ETTİ

Tepkilerin bir diğer hedefi de olay anında Beşiktaş'ın eski muhabiri Burcu Eken'in sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşım oldu. Eken, Meler'e yapılan saldırıyı haklı bulduğu şeklinde yorumlanabilecek bir tweet atarak "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık" ifadesini kullandı.

Bu paylaşımına tepkiler çığ gibi büyürken Eken, konunun futbolla ilgisi olmadığını, otomatik atılan bir tweet olduğunu söyledi.

Eken, ardından Fairplay Events ile olan iş akdinin sona erdirildiğini duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap