SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Okur: Sevemedik senden sonra

Mehmet Okur: Sevemedik senden sonra

08 Ekim 2016 Cumartesi - 11:08




Basketbolu bıraktıktan sonra yeni sezon Phoenix Suns'ın teknik heyetinde yer alacak olan Mehmet Okur'dan Atatürk'lü paylaşım geldi.





Batı Konferansı temsilcilerinden  Phoenix Suns'ın teknik heyetinde yer alacak olan eski milli basketbolcu Mehmet Okur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

SEVEMEDİK KİMSEYİ SENDEN SONRA

NBA tarihinde All-Star maçına çıkan ilk Türk sporcu olarak tarihe geçen başarılı eski basketbolcu Okur, kişisel Instagram hesabından Atatürk'ün olduğu bir fotoğraf paylaştı. Binlerce beğeni alan Okur'un bu fotoğrafının altına "Yuregimin tam icindesin !! Sevemedik kimseyi senden sonra !! Her sarildigimda simsicaksin !! Senin sevgin varya o senin sevginn !! Ah ah,bii bulabilsem nasil soyleyecegimi belkide,aldigim her nefes gibi bir sevgi ! " şeklinde not yazması yönetime yönelik bir eleştiri mi diye düşündürdü.

Mehmet Okur, daha önce de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişinde gerçekleştirilen terör saldırısının ardından Twitter hesabından güvenlik güçlerini eleştirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap