SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Karul, "Özlenen başarı gelecektir"

Mehmet Karul, "Özlenen başarı gelecektir"

06 Eylül 2023 Çarşamba - 15:05




Çayelispor’da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Karul, iddialı açıklamalarda bulundu





Karul, “Taraftarımızın bizlere, sporcu kadromuza ve teknik ekibimize güvenmelerini ve desteklemelerini istiyorum. Bu sezon ilçemize, camiamıza yakışan ve özlenen başarının geleceğine inanıyorum.” dedi

BAL ekibi Çayelispor’da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Karul ve takım kaptanlarından Furkan Safi konuştu. Karul, “Öncelikle beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizle birlikte bizleri hedefe ulaştıracak bir ekip kurmaya çalıştık. Yaklaşık 20 gündür kendi tesislerimizde sezon çalışmalarını yürütüyoruz. Liglerin başlamasına yaklaşık bir ay daha var, bu zaman içerisinde eksiklerimizi tamamlayıp hazır hale gelmeye çalışacağız. Ben taraftarımızın bizlere, sporcu kadromuza ve teknik ekibimize güvenmelerini ve desteklemelerini istiyorum. Bu sezon ilçemize, camiamıza yakışan ve özlenen başarının geleceğine inanıyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

UZUN yıllar 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele etmiş, takım kaptanlarından Furkan Safi ise “Öncelikle yeni sezon herkese hayırlı uğurlu olsun. Kaptan olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Camianın beklentilerini biliyoruz. Sorumluluktan kaçmadık. Bu sezona vefa sezonu olarak baktık ve tek parolamız şampiyonluk, bizim başka bir düşüncemiz olamaz. Burası büyük camia, uzun yıllardır profesyonel ligde değiliz. Biz bu sene bu hasreti sona erdirmek için elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni hocamız yeni arkadaşlarımız kısa zamanda aile gibi olduk. Kamp dönemimiz oldukça yoğun geçiyor herkes özveriyle çalışıyor. Bu çalışmalarımızın meyvelerini sahada alacağız” diye konuştu.




HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap