SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet fırtınası!

Mehmet fırtınası!

03 Kasım 2015 Salı - 01:57




Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Mehmet Ekici, Başakşehir maçı öncesi hırsıyla dikkat çekti. Mehmet idmanda attığı gollerle eski gü





Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici, hafta sonu deplasmanda oynanacak Başakşehir maçı öncesi dinamo gibi. Osmanlıspor müsabakasından sonra tartıştığı Erkan Zengin’den yumruk yiyen Mehmet Ekici, büyük moral bozukluğu yaşamış ve bir ara takımdan ayrılmayı düşünmüştü. Ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yetenekli oyuncu ile görüşerek moral vermiş ve takımda kalmasını sağlamıştı. Zor günler geçiren Mehmet, yeniden eski günlerine dönüş sinyali verdi. Mehmet dünkü idmanda performansıyla adeta büyüledi. Özellikle mini çift kalede attığı gollerle yeniden eski günlerine döndüğünün ve moral bozukluğunu üzerinden attığının işaretlerini veren Mehmet, hafta sonundaki Başakşehirspor maçı öncesi ilk 11’e göz kırptı. 4 maçtır takımdan ayrı olan yetenekli futbolcu, antrenman bitiminde tek başına yarım saat frikik çalıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap