SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ekici'nin cezası belli oldu

Mehmet Ekici'nin cezası belli oldu

11 Nisan 2019 Perşembe - 17:07




Profesyonel Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Fenerbahçe maçında rakibine yaptığı sert hareketten dolayı kırmızı kart gören Mehmet Ekici'ye 3 maç ceza verdi.





Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), MKE Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici'ye 3 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada kurulun, Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmada, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle Mehmet'e 3 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası verdiği belirtildi.

F.BAHÇE KARİYERİNİN 209 GÜNÜ SAKAT GEÇTİ

Trabzonspor'la olaylı bir transfer süreci yaşayarak Fenerbahçe'ye gelen Mehmet Ekici, sarı-lacivertli formayla uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Yaşadığı çeşitli sakatlıklar yüzünden düzenli oynama şansı bulamayan Ekici, son olarak Kayserispor mücadelesinde bileğine aldığı darbe sonrası sakatlanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap