SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ekici yıkıldı!

Mehmet Ekici yıkıldı!

22 Mayıs 2016 Pazar - 13:44




Bordo-Mavili oyuncu Mehmet Ekici'nin büyük üzüntüsü...





Geçtiğimiz sezon Werder Bremen’den transfer edilen ve ortaya koyduğu performansla gözde olan Mehmet Ekici, bu sezon ise tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Mehmet, sakatlıkları ve yaşadığı sorunlar ile gündeme gelirken, futbol açısından istenilen seviyeye bir türlü ulaşamadı. Tecrübeli orta saha oyuncusu buna rağmen ligin son haftalarında göstereceği performans ile birlikte A Milli takıma seçileceğini ve Avrupa Futbol Şampiyonası’na gideceğini düşünüyordu.

TERİM ONU MİLLİ TAKIMA ALMADI

Mehmet Ekici, özellikle ligin ilk yarısında Erkan Zengin tarafından yumruklanmasına rağmen bu oyuncunun cezalandırılmamasına büyük tepki göstermiş ve Trabzonspor’dan ayrılma noktasına gelmişti. Daha sonra ise, “Çok çalışıp eskisinden daha iyi olacağım ve A Milli takım ile Avrupa Futbol şampiyonasına gideceğim” diyerek bu kararını askıya almıştı. Fatih Terim’in, A Milli takım kadrosunu açıklamasından sonra Mehmet Ekici’nin büyük bir yıkım yediği dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap