SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ekici müjdesi

Mehmet Ekici müjdesi

13 Ekim 2015 Salı - 08:27




Sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Mehmet Ekici'den Bordo-Mavililer'e müjde niteliğinde haber geldi.





Mehmet Ekici dönüyor... Üst üste 3 maçını kaybederek taraftarını üzen Trabzonspor’da Mersin maçı hazırlıkları tam gaz sürerken durumu en merak edilen isimlerden Mehmet Ekici’de sevindirici bir gelişme yaşandı. Osmanlı deplasmanında geçirdiği sakatlık nedeniyle 1 ay takımdan uzak kalacağı açıklanan Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu tedaviye çok çabuk yanıt verdi, beklenenden daha hızlı iyileşmeye başladı. Salonda uygulanan fizik tedavisini tamamlayan Ekici, dün düz koşulara başladı. Bir hafta daha rehabilite süreci devam edecek olan Fırtına’nın yıldızı, ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Böylece Mersin maçını kaçıracak olan oyuncunun Sivas deplasmanına kadar yetişme şansı doğdu. Sağlık ekibinin bu konuda hummalı bir çalışma içerisind

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap