SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Büyükekşi: Rezerv Lig kalkabilir

Mehmet Büyükekşi: Rezerv Lig kalkabilir

31 Ağustos 2022 Çarşamba - 13:10




TFF Başkanı Mehmet Büyükeşki, Rezerv Lig'den yabancı kuralına, hakemlerden milli takıma kadar birçok konuda konuştu. İşte detaylar...





Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk futbolunda uzun süredir tartışılan konulara dair açıklamalarda bulundu.  Sezon başında kurulan Rezerv Lig'in kaldırabileceğini belirten Büyükekşi, yabancı kuralı için 6 ay boyunca görüşmeler yapılacağını ve sorunun çözüleceğini söyledi.

Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları özetle şöyle:

"Rezerv Lig kalkabilir" Öncelikle şunu ifade etmem gerekiyor, Rezerv Lig bizim bulduğumuz ya da ürettiğimiz bir proje değil. 3 yıldır gündemde olan bizden önceki federasyonların projesi. Sezon başında 16 kulüp başkanının imzaladığı bu genelgeyi, biz onların istediği şekilde ve eksiksiz olarak işleme aldık. Hatta başkan olmadan önce 2 kez Kulüpler Birliği Vakfı'nı ziyaret ettiğimde, bu konu ısrarla görüşüldü. Şimdi bazı şikayetler geliyor ve sorunlar konuşuluyor. Ama dediğim gibi, bunu isteyen tamamen kulüplerimizin başkanlarıdır. Federasyonumuzun muhattabı elbette kulüp başkanlarıdır. Ancak kulüp başkanlarımız tekrar oturup, Rezerv Lig'i istemediklerini imza ile tebliğ ederlerse, biz de federasyon olarak bunu gözden geçiririz ve kulüplerin menfaati doğrultusunda kaldırabiliriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap