SON DAKİKA



Haber > Spor > Medjani garanti verdi!

Medjani garanti verdi!

17 Ekim 2015 Cumartesi - 08:37




Cezayirli futbolcu, “Biz iyi bir takımız ve üst sıralarda olmayı hak ediyoruz. Kimse bizi üç maç kaybettik diye hedefin dışında görmesin. Her şey güze





GİRDAPTAN ÇIKARIZ

Trabzonspor’un Cezayirli oyuncusu Carl Medjani, Mersin İdmanyurdu maçıyla geçmişe sünger çekeceklerini iddia etti. Her takımın başına gelebilecek geçiş dönemi yaşadıklarını dile getiren yetenekli oyuncu, “Hiç kimse işlerin bu duruma geleceğini tahmin bile etmiyordu ancak futbolda bunlar var. İşler bazen istediğiniz gibi gitmeyebilir. Önemli olan çabuk toparlanıp bu girdaplı ortamdan çıkmaktır. Mersin maçı da bu açıdan kritik önem arz ediyor” diye konuştu.

BİZE GÜVENİN

“Biz güçlü ve iyi bir takımız. Üst sıralarda olmayı hak ediyoruz” diyen Carl Medjani, “3 maç kaybettik diye kimse Trabzonspor’u yarışın dışında görmesin. Bizler dimdik ayakta durup taraftarlarımızı mutlu etmek için sonuna kadar bu yolda savaşacağız. Trabzonspor zirve yarışının içerisinde kesinlikle olacak. İşe Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak başlamak istiyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

HEP BİRLİKTE


Camia halinde her zamankinden daha çok kenetlenmeleri gerektiğini belirten Carl Medjani, şöyle devam etti: “Birbirimize sahip çıkmalıyız. Hepimizin ortak amacı Trabzonspor’un başarısı. Bu amaç doğrultusunda aynı şeyi düşünüp aynı hedefe kendimizi odaklandırmalıyız. İnanıyorum ki her şey bizim adımıza çok güzel gelişecek. Güzel günler göreceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap