SON DAKİKA



Haber > Spor > M'bia uğraştırdı

M'bia uğraştırdı

20 Haziran 2015 Cumartesi - 09:14




İki gün önce Trabzon’a getirilen ve dün sözleşme imzalayacağı açıklanan M’bia, beklenen imzayı atmadı. Problem çıkartan Kamerunlu son anda ikna edilir





Trabzonspor’da bir transfer krizinin eşiğinden dönüldü. İki gün önce Trabzon’a getirilen Kamerunlu futbolcu Stephan M’bia’nın sağlık kontrollerinin ardından cuma günü imza atacağı belirtilmişti. Ancak dün beklenen imza atılmadı. Fransız L’Equipe gazetesi, 29 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor ile anlaşmadığını ve “Problemler var, kesin anlaşma yok” diyerek şehirden ayrıldığını ileri sürdü. Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ise, “M’bia çok kaliteli bir isim. Avukatı Fransa’da. Yazışarak bir sözleşme hazırlıyoruz. Oyuncu Trabzon’da. Sorunumuz yok. Yazışmalar işi uzatıyor” diyerek taraftarların içinin rahat olması gerektiğini vurguladı. Hurma daha sonra avukatı ile telekonferans sistemiyle görüşerek sorunları çözdü. Akşam saatlerinde M’bia ile 3 yıllık mukavele imzalandı. İmzanın ardından M’bia gece yarısı hava yoluyla İspanya’ya gönderildi. Kamerunlu oyuncunun bir haftalık tatilin ardından Trabzon’a geldiğinde kendisine basın önünde imza töreni yapılacağı bildirildi. Bu arada M’bia’nın imza atmamakta direnmesinin nedeninin kendisine söz verilen 1.5 milyon Euro’luk imza parasının peşin ödenmemesi olduğu iddia edildi. Ancak yapılan görüşmelerin ardından taraflar mutlu şekilde ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap