SON DAKİKA



Haber > Spor > Mazola ile ilgileniyoruz!

Mazola ile ilgileniyoruz!

01 Ocak 2016 Cuma - 09:20




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederken, ‘Mazola’ lakaplı futbolcunun gündemlerinde olduğunu söyled





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Başkan Mustafa Temel Bozbağ, Brezilyalı 26 yaşındaki Marcelino Júnior Lopes Arruda’nın (Mazola) Giresunspor’un transfer gündeminde olduğu haberini doğruladı. “Şu ana kadar 6 oyuncuya teklifte bulunduk, bunlardan bir tanesi de Mazola” diyen Bozbağ, şunları söyledi: “Biz teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresunspor’un şartlarını kabul eden isimleri kadromuza katmaya devam edeceğiz... Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda gereken takviyeleri yapacağız. Önceliğimiz stoper ve ön libero. Diğer mevkiler için acelemiz yok. İnce eleyip sık dokuyarak, Giresunspor’a katkı sağlayacak ve kesinlikle bizim şartlarımızı kabul edecek oyuncuları kadromuza katacağız...” Bozbağ, Giresunspor’u hedefe götürecek oyuncuları transfer edeceklerini belirterek, “Biz her zaman ayağımızı yorganımıza göre uzatmışızdır. Her zamanki çizgimizi koruyarak kadromuza çeşitli katkılar yapacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap