SON DAKİKA



Haber > Spor > Mazeretim var!

Mazeretim var!

24 Ekim 2015 Cumartesi - 14:33




Lokomotiv karşısındaki düşük performansı ve Kartal'ın kalesinde gördüğü gol pozisyonu sırasında hareketsiz kalması sebebiyle eleştirilen Jose Sosa, ke





Mazareti ortaya çıktı... UEFA Avrupa Ligi’nde Siyah-Beyazlılar’ın önceki akşam Lokomotiv Moskova’yla 1-1 berabere kaldığı maçın 54. dakikasında Kartal’ın kalesinde gördüğü gol sırasındaki tutumu tartışma konusu olan Jose Sosa’nın problemi ortaya çıktı. Maicon Marques’in golü öncesinde topu rakip takıma kaptıran ve ardından meşin yuvarlağı geri kazanmak için herhangi bir çaba sarf etmeyen ve bu tutumundan dolayı 57’inci dakikada oyundan alınan Arjantinli yıldız, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamayla kendisini savundu.

Tangocudan itiraf geldi
30 yaşındaki futbolcu, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı bildiride kendisiyle ilgili eleştirilere cevap veren Sosa, “Çok ağır bir soğuk algınlığı geçirdim. Bundan dolayı tam olarak hazır olmamama rağmen takımımı yalnız bırakmamak için sahaya çıktım. Ancak oyunun ortalarına doğru enerjim tükendi” ifadelerini kullandı.

Pas hatasında rekor kırdı!
Siyah-Beyazlı formayla bu sezon çıktığı 9 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Jose Sosa, Lokomotiv karşısında istatiksel olarak büyük düşüş yaşadı. Rusya temsilcisi karşısında 54 kez topla buluşan Tangocu, meşin yuvarlağı 12 kez hatalı adrese göndererek bu alanda takımının en formsuz ismi oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap