SON DAKİKA



Haber > Spor > Matus Bero'nun yerine Castillo

Matus Bero'nun yerine Castillo

26 Aralık 2016 Pazartesi - 09:05




Trabzonspor’da kart cezası nedeniyle sağ kanadın önemli ismi Matus Bero, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.





Trabzonspor’da kart cezası nedeniyle sağ kanadın önemli ismi Matus Bero, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Hücum hattında zorunlu değişikliğe gidecek olan teknik direktör Ersun Yanal’ın, ligde son oynadıkları Medipol Başakşehir maçının 11’ini ise büyük oranda koruyacak. Yanal’ın Bero’nun cezalı olması nedeniyle kanatta Castillo’ya, sağ bekte ise Akakpo’nun yerine kart cezası biten Zeki’ye görev vermesi bekleniyor.

Fırtına 8 maçtır suskun

Fenerbahçe karşısında uzun süredir galibiyete hasret olan Trabzonspor, rakibine son 8 karşılaşmada gol bile atamadı. 2011-2012 sezonunda, 6 Mayıs 2012 tarihinde Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Trabzon’daki maçta rakibine 3-1 mağlup olan Bordo-Mavililer, daha sonra oynadığı 8 müsabakada Fenerbahçe filelerini havalandıramadı. Bu arada, taraflar arasındaki son 8 maçın 4’ü golsüz bitti.

Yanal, Fenerbahçe’yi seviyor

Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısındaki en büyük kozlarından birisi teknik direktör Ersun Yanal olacak. Deneyimli teknik adamın, Bordo-Mavili takımın başında Fenerbahçe’ye karşı istatistikleri dikkat çekiyor. Yanal, Bordo-Mavili ekibin başında Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Yanal, Fenerbahçe’ye karşı Avni Aker’de oynadığı tek maçta ise rakibini 2-0 mağlup ederek eli boş göndermişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap