SON DAKİKA



Haber > Spor > Masa tenisinde Giresun fırtınası

Masa tenisinde Giresun fırtınası

09 Ağustos 2023 Çarşamba - 15:03




4-6 Ağustos 2023 tarihlerinde Karabük’ün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları sona erdi.





Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalara 14 ilden toplam 23 takım katılırken, müsabakarda 120 katılımcı illerinin başarısı için mücadele verdi. Yapılan müsabakalar sonunda erkeklerde Giresun birinci, Amasya ikinci, Zonguldak üçüncü, kızlarda Rize birinci, Çorum ikinci, Kastamonu üçüncü oldu.

GİRESUN Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “Selman Arslan, Onur Alp Sağır ve Abdullah Safi' den oluşan Giresun Masa Tenisi İl Karmamız birinci oldu. Takımımız elde etmiş olduğu derecesi ile 16-18 Ağustos 2023 tarihlerinde Denizli' de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.  Sporcularımızı ve Antrenörleri Muhammed Güner hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap