SON DAKİKA



Haber > Spor > Masa tenisi heyecanı sona erdi

Masa tenisi heyecanı sona erdi

19 Ocak 2015 Pazartesi - 11:37




Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayat geçirilen Anadolu Yıldızla Ligi Karadeniz Grubu M





Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Analig Masa Tenisi müsabakaları 17-18 Ocak tarihleri arasında 9 ilin katılımı ile Yomra Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. Trabzon’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi müsabakalarına Trabzon ilinin sporcularının da yer aldığı Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Rize, Tokat illerinden toplam 80 sporcunun katıldı.

17-18 Ocak 2015 tarihleri arasında 2 gün boyunca süren rekabetin sonunda dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından grup müsabakaları sona erdi. Müsabakalara erkekler kategorisinde katılan Trabzonlu sporcular zorlu ve çekişmeli geçen maçların ardından grup müsabakalarını birinci olarak tamamladılar.

Müsabakalar sonunda açıklamada bulunan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından geçtiğimiz yıl faaliyete başlanan ve Türk sporu için çok önemli olan organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok memnunuz. Geleceğimizin yıldızları buralardan çıkacak ve bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.
Müsabakalar sonrasında erkekle ve bayanlar olmak üzere toplam 6 grupta mücadele edildi. Erkekler A grubunda Artvin, B Grubunda Rize, C Grubunda Erzincan birinci olarak bir üst tura çıkmayı başarırken, Bayanlar kategorisi A Grubunda Trabzon, B Grubunda Giresun, C Grubunda Rize birinci oldular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap