SON DAKİKA



Haber > Spor > Mario Gomez'in imza atacağı tarih belli oldu

Mario Gomez'in imza atacağı tarih belli oldu

08 Haziran 2016 Çarşamba - 08:54




1985 doğumlu Mario Gomez hayatını Carina Wanzung ile birleştiriyor. Yıldız golcünün yeni takımı ise EURO 2016'dan sonra belli olacak.





Mario Gomez, EURO 2016 sonrası evlenmeye karar verdi. Uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Carina Wanzung ile evlilik kararı alan Alman golcünün geçtiğimiz haftalarda Barcelona’da bekarlığa veda partisi verdiği ortaya çıktı.

MARİO GOMEZ EVLENİYOR

Ancak Gomez tıpkı Beşiktaş kararı gibi düğününü de Avrupa Şampiyonası sonrasına erteledi. 10 Temmuz 1985 doğumlu olan Gomez’in bu tarihin aynı zamanda EURO 2016’nın finaline denk gelmesi nedeniyle, kupayı havaya kaldırıp hemen sonrasında da evlenmeyi tasarladığı ifade edildi.

MARİO GOMEZ EURO 2016'DAN SONRA İMZA ATACAK

Tecrübeli golcünün menajeri Uli Ferber gelişmeleri doğrulayarak şunları söyledi: “Yazın yapılacak küçük bir törenle evlenecekler. Gomez nerede oynayacağına ise turnuva sonunda karar verecek. Benim görevimse bu süreçte, kontratının sürdüğü Fiorentina ile görüşmeleri yürütmek. Gomez şu an sadece turnuva ve kupayı kazanmaya odaklanmış durumda.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap