SON DAKİKA



Haber > Spor > Marco Reus imzayı attı

Marco Reus imzayı attı

10 Şubat 2015 Salı - 15:32




Dortmund, yıldız oyuncusu Marco Reus ile yeni bir sözleşme imzaladı.





Kulüpten yapılan açıklamaya göre Reus ile imzalanan yeni sözleşmesinin bitiş tarihi 2019. Bir önceki sözleşmenin aksine bu sözleşmede herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor. Reus, imza sonrası şu ifadeleri kullandı: “Verdiğim bu karardan dolayı çok mutluyum. Dortmund benim evim ve Borussia da benim kulübüm. Takımımla birlikte başarılı bir geleceği iple çekiyorum. Daha yapacak çok şey var.”
 
Takımın CEO’su Hans-Joachim Watzke de bütün dedikodulara son noktanın koyulduğunu ifade ederken, “Marco, Dortmund için önemli bir isim. Uwe Seeler’in Hamburg’da ya da Steven Gerrard’ın Liverpool’da yaptıklarının aynısı Reus için de geçerli. O büyük bir bağlılık gösterdi, bundan gurur duyuyoruz” diye konuştu. Reus’un bir önceki sözleşmesinde ise 25 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyordu. Bild gazetesine göre 25 yaşındaki yıldız, reklam gelirleriyle birlikte yıllık 10 milyon euro kazanacak.
 
Dev kulüplerin ilgisine rağmen Reus’un sözleşmesini uzatması büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi. Bild, Reus’un kulübüne çok bağlı olduğunu savunurken ehliyetini kaptırdığı dönemde kulübün onun arkasında durmasından çok etkilendiğini ve sözleşme uzatmaya karar verdiğini belirtti. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap