SON DAKİKA



Haber > Spor > ManU'dan Firmino bombası!

ManU'dan Firmino bombası!

03 Nisan 2015 Cuma - 19:48




İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United’ın Hoffenheim’ın Brezilyalı yıldızı Roberto Firmino’yu transfer ettiği iddia edildi.





Flaş transfer iddiası... Futbol dünyası bu haberle çalkalandı... Uzun süredir Avrupa’nın dev kulüplerini peşinden koşturan Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim forması giyen Brezilyalı yıldız Roberto Firmino’nun Manchester United’a transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

İngiliz ve Avrupa basınında çıkan haberlerde uzun süredir oyuncuyu izleyen Kırmızı Şeytanlar’ın transferi bitirdiği ve kulübüyle bonservis bedeli için 25 milyon Euro civarında bir fiyatla anlaşmaya vardığı ifade edildi. 2011 yılında Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’ın yolunu tutan Roberto Firmino, uzun süredir gösterdiği yüksek performansla dev kulüplerin radarında olan Firmino Brezilya Milli Takım formasını ilk kez geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye karşısında sırtına geçirmişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap