SON DAKİKA



Haber > Spor > Manchester'dan Laporte'ye servet

Manchester'dan Laporte'ye servet

23 Ekim 2015 Cuma - 14:41




Permier Lig’in güçlü ekiplerinden Manchester United, Athletic Bilbao’nun yıldızı oyuncusu Aymeric Laporte için 45 milyon Euro’yu gözden çıkardı.





Yaz transfer döneminde kadrosunu Sergio Ramos ile güçlendirmek için büyük çaba harcayan ancak bu çabası sonuçsuz kalan Kırmızı Şeytanlar, bir başka İspanyol savunmacı Athletic Bilbaolu Aymeric Laporte konusunda daha kararlı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Manchester United, Laporte'nin kontratında yer alan 45 milyon Euro’luk satın alma bedelini ödeyerek bu transferi bitirecek. United'ın bu transfer için bir başka Bask oyuncusu Ander Herrera'yı da ikna etmesi için devreye soktuğu kaydedildi. Aymeric Laporte ise İspanyol basınına yaptığı açıklamada, "Her transfer döneminde ismim birçok takımla birlikte anılıyor. Athletic Bilbao ile olan kontratımı 4 kez yeniledim. Ne istediysem onu yaptım. Ben kulübüme ve yapılanlara inanıyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 21 yaşında olmasına karşın 100'den fazla La Liga maçına çıkan Laporte, geleceğin en önemli stoperlerinden biri olarak gösteriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap