SON DAKİKA



Haber > Spor > Manchester United yeni hocasını duyurdu

Manchester United yeni hocasını duyurdu

21 Nisan 2022 Perşembe - 15:13




Premier Lig'de beklentinin altında kalan Manchester United yeni teknik direktörünü açıkladı. Kulüp, Ajax'ın eski hocası Erik ten Hag ile anlaştı. İşte detaylar.





Bu sezon başında eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak, Premier Lig'de eski günlerine geri dönmeyi planlayan Manchester United, beklenenin altında kaldı. Sezon boyunca teknik direktör değişikliğine giden Kırmızı Şeytanlar, son olarak yeni bir çalıştırıcı ile anlaşma sağladı.

Erik ten Hag ile anlaşma sağlandı

Bu sezon Ole Gunnar Solskjaer, Ralf Rangnick gibi antrenörler ile istediğini elde edemeyen Manchester United, Ajax'ın teknik direktörü Erik ten Hag ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Bu sezon Ajax ile 43 karşılaşmaya çıkan Hollandalı teknik direktör, 33 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Erik ten Hag, Ajax ile bu sezon ortalama 2.40 puan topladı.

Ronaldo'nun tepkisi ne olacak?


Erik ten Hag, çalıştığı kulüplerde genç oyunculara yönelmesi ve daha çok forma şansı tanıması ile ön plana çıkan bir isim. Hollandalı teknik direktörün öne çıkan bu özelliği, 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun takımdaki geleceği hakkında nasıl bir yol izleneceği konusunda soru işareti yarattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap