SON DAKİKA



Haber > Spor > Manchester United Ronaldo'nun yerine bomba transferi istiyor

Manchester United Ronaldo'nun yerine bomba transferi istiyor

16 Kasım 2022 Çarşamba - 15:47




Manchester United'ın dünya yıldızı oyuncusu Cristiano Ronaldo, verdiği röportajda kulübü yerden yere vurarak gündeme oturmuştu





İngiliz temsilcisinin Portekizli futbolcu yerine futbol dünyasını yerinden oynatacak asrın transferine hazırlandığını resmen duyurdular.

Manchester United, verdiği röportajda onları ihanetle suçlayan ve Erik ten Hag'a saygı duymadığını söyleyen Cristiano Ronaldo'yla yolların ayrılmasına karar verdi. Kırmızı Şeytanlar hali hazırda önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek olan dünya yıldızıyla sözleşme yenilemeyip yeni isimleri kadrosuna katmayı planlıyordu. Ancak 37 yaşındaki forvetin olay yaratan açıklaması sonrası Old Traffor'daki ikinci rüyası erken sona erdi ve Manchester temsilcisi yeni forvet arayışlarına hız verdi.

GÜNDEMİ SARSACAK AÇIKLAMALAR

Kariyerinin en zor dönemlerini yaşayan Cristiano Ronaldo; Erik ten Hag konusunda yaptığı açıklamada, "Ona saygı duymuyorum. Çünkü o da bana saygı göstermiyor. Eğer bana saygınız yoksa ben de size asla saygı duymam" ifadelerini kullanmıştı.

"İHANETE UĞRADIM"


Röportajda Erik ten Hag açıklamaları gibi en dikkat çeken noktalardan biri de 'ihanet' söylemi oldu. Kulüpte 'günah keçisi' ilan edilmeye çalışıldığını belirten Cristiano Ronaldo, "Bunu yapan sadece teknik direktör değil, kulüp içinde 2-3 adam da var" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap