SON DAKİKA



Haber > Spor > Manchester transfere doymyor

Manchester transfere doymyor

13 Temmuz 2015 Pazartesi - 14:26




Yeni sezona güçlü kadro ile girmeyi planlayan Kırmızı Şeytanlar, Fransız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin'i kadrosuna kattı.





Manchester'dan transfer atağı. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Fransız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin'i renklerine bağladı. Transferde hareketli günler geçiren ve Torino'da forma giyen Matteo Darmian ile Bayern Münih'ten Bastian Schweinsteiger'i kadrosuna katan Louis van Gaal yönetimindeki Manchester, son olarak Southampton'ın orta saha oyuncusu Schneiderlin'in transferini 25 milyon sterline bitirdi. "Kırmızı Şeytanlar", üç futbolcunun transferi için toplam 52 milyon sterlin harcadı.      

Southampton'ın 2008 yılında Strasbourg takımından 1,2 milyon sterline renklerine bağladığı 25 yaşındaki Schneiderlin, 260 maçta 15 gol attı. Manu’nun yeni transferleri Memphis Depay, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger ve Morgan Schneiderlin'in ABD kampına katılması bekleniyor. 
Diğer yandan İngiliz basını, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Hollandalı teknik adamın, Real Madrid'de forma giyen İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos'un transferinin de bitirilmesini istediğini öne sürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap