SON DAKİKA



Haber > Spor > Manchester City'de İlkay Gündoğan krizi!

Manchester City'de İlkay Gündoğan krizi!

11 Mart 2019 Pazartesi - 16:04




Premier Lig'de liderlik koltuğunda oturan Manchester City, İlkay Gündoğan kriziyle çalkalanıyor. Takımın başarılı menajeri Pep Guardiola, basın mensup





Premier Lig'de liderlik koltuğunda oturan Manchester City'de İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan fakat henüz kontratını yenilemeyen yıldız isimle ilgili olarak takımın menajeri Pep Guardiola'dan flaş bir açıklama geldi.

28 yaşındaki merkez orta sahanın geleceği hakkında konuşan başarılı teknik adam, "Daha önce de söylediğim gibi kendisiyle devam etmek istiyoruz ama bu hem kulübe hem de ona bağlı bir şey. Umarım kalır. Ben de onun kalmasını tercih ederim ama onun da bunu istediğini hissetmem gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İlkay için "Eğer kalmak istemiyorsa gitmeli." diyen Guardiola, "Bizimle bir yıl daha kontratı var. Şayet sözleşmesini uzatacaksa kendisiyle konuşacağız." şeklinde konuştu.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap