SON DAKİKA



Haber > Spor > Maicon'dan transfer açıklaması

Maicon'dan transfer açıklaması

20 Haziran 2016 Pazartesi - 10:51




Fenerbahçe'nin de talip olduğu Porto'lu stoper Maicon'dan transfer açıklaması geldi.





Yeni sezonda ilk olarak Simon Kjaer'in yanına tecrübeli bir stoper almayı planlayan Fenerbahçe'de, listenin başındaki oyunculardan Maicon kiralık oynadığı Sao Paulo'nun, Brezilya Serie A'da Flamengo deplasmanında oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçın ardından transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Sao Paulo'da kalmak istiyorum"

Brezilya'da mutlu olduğunu belirten 27 yaşındaki stoper, "Burada kalmak istiyorum. Porto da bunu biliyor. Onlar da benim Sao Paulo'da kalmam konusunda pozitifler..." açıklamasını yaptı.

Maicon'a bağımlı değiller!

Portekiz ekibinin başkanı Pinto da Costa ise geçtiğimiz hafta sorulan bir soru üzerine Maicon için, Sao Paolo'dan herhangi bir teklif almadıklarını belirtmişti. Bilindiği üzere, kısa süre önce Porto, Corinthians'tan 7 milyon euro karşılığında stoper Felipe'nin haklarının yüzde 75'ini satın almış ve oyuncunun sözleşmesine 50 milyon euroluk serbest kalma maddesi koymuştu. Bu transfer nedeniyle Porto, Maicon'un takıma geri dönmesi konusunda çok da katı değil. Mavi Beyazlılar, kontratı 2018'de sona eren Maicon için 8 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap