SON DAKİKA



Haber > Spor > Maicon, İtalya 4. Ligi'ne transfer oldu!

Maicon, İtalya 4. Ligi'ne transfer oldu!

08 Ocak 2021 Cuma - 15:43




Kariyerinde Inter, Manchester City, Roma gibi önemli takımların formalarını giyen Brezilya futbolunun yetiştirdiği en önemli sağ bek oyuncularından Maicon, 39 yaşında İtalya Serie D takımlarından Sona Calcio'ya transfer oldu.





Brezilya futbolunun yetiştirdiği önemli yıldızlardan biri olan Maicon, 39 yaşında İtalya'da dördüncü lig seviyesi olan Serie D'de Sona Calcio'ya transfer oldu. Noel öncesinden başlayan görüşmeler sonrası anlaşma resmileşti. Maicon'un 15 yaşındaki oğlu Felipe de Sona'nın akademisine katıldı. 

2009-10'da Inter'in üç kupalı sezonunda en büyük pay sahibi isimlerden olan Maicon, sonrasında Manchester City ve Roma formaları da giymişti. Maicon, Brezilya Milli Takımı'nda ise 76 maça çıkmıştı.

Sona Calcio'ya attığı imza sonrası açıklamalarda bulunan Maicon, "Oğlumla birlikte İtalya'ya döndüğüm için çok mutluyum. Bir oyuncu olarak da bu yeni macera adına çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.   

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap