SON DAKİKA



Haber > Spor > Mahkeme dur demişti: Galatasaray'da seçim iptal oldu

Mahkeme dur demişti: Galatasaray'da seçim iptal oldu

29 Nisan 2022 Cuma - 11:56




İstinaf Mahkemesi'nin Galatasaray’ın yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kuruluna tedbir kararı koyması ile sarı-kırmızılılarda seçim iptal oldu.





Galatasaray camiası 30 Nisan'daki olağanüstü seçime hazırlanırken sürpriz gelişmeler devam ediyor.

Kulüp Üyesi Fırat Develioğlu'nun açtığı dava sonrası son genel kurulun geçersiz sayılması istenmiş ve seçime tedbir getirilmişti.

22 Nisan'da yapılan duruşmada ise tedbir kalkmıştı. Dava dün İstinaf Mahkemesi'nde görüldü ve karar bugün UYAB'ta yayınlandı. İstinaf Mahkemesi seçimi durdurma kararı aldı.

GÖZLER BURAK ELMAS'TA

Şimdi gözler yeniden Başkan Burak Elmas'ta. Seçim kararı alınırsa sarı-kırmızılılar 21 gün içinde sandığa gidecek. Elmas ve Yönetimi devam etmek isterse görevlerinde kalacaklar.


Galatasaray'da seçimin iptal olması üzerine başkan adayı Metin Öztürk, "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap