SON DAKİKA



Haber > Spor > Mahalle maçı

Mahalle maçı

14 Mayıs 2017 Pazar - 11:44








Adanaspor deplasmanına Trabzonspor son haftalarda aldığı kötü sonuçları silmek adına gitti. Ligde küme düşmeyi garantileyen rakibi karşısına üç puan parosayıla çıkan bordo-mavililer mücadeleye isteksiz başladı. Sanki Avrupa’ya gidecek olan takım Adanaspor'du. Küme düşmelerine rağmen bence daha disiplinli, takım oyununu iyi oynayan, daha iyi mücadele eden bir takım görüntüsü verdi ev sahibi takım.

Trabzonspor orta saha oyuncuları çok kötü günündeydiler. Kaleci Onur’dan ileri uçtaki ayaklar dahil herkes isteksizdi. Bu arada sevindirici tek yön, Yusuf Yazıcı’nın attığı tek gol oldu. Arkasından disiplinli bir oyun oynayan Adanaspor’da Renan o köşeye yakın olmasına rağmen Onur’u avladı. Kaleci Onur’a yakışmayan bir gol yedi.

Trabzonspor ileri uçtaki oyuncuları Rodallega ve Castillo, Ramos tarafından etkisiz hale getirildiler.

Adanaspor kalecisi Karacic en rahat maçını oynadı. Çünkü Trabzonspor kaleye şut atmadı. Havanın sıcaklığından da olabilir. İsteksiz bir görüntü vardı sahada. Geride kalan üç haftada bekleyip göreceğiz. Avrupa şansını son üç maçta aldığımız sonuçlarla tehlikeye soktuk.

Yazacak bir şey bulamıyorum bu maç adına. Önümüzdeki sene Trabzonspor’un 50. yılı. Bu nedenle yönetim ona göre hazırlığını yapsın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap