SON DAKİKA



Haber > Spor > "Mağlubiyet yolumuzdan alıkoymadı"

"Mağlubiyet yolumuzdan alıkoymadı"

15 Şubat 2015 Pazar - 16:15




Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında dün Bandırmaspor'a 2-0 yenilen Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, teknik direktör Ömer Ortakudaş, mağlubiyetin





Ortakudaş, yaptığı açıklamada, galibiyet için çıktıkları karşılaşmada, kendilerine yakışır bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Camia olarak karşılaşmanın ciddiyetinin farkındaydık. Kazanmayı çok istiyorduk ve galibiyet adına sahada ne gerekiyorsa da yaptık ancak karşılaşmanın hakeminin kararlarını geçemedik" dedi.

Takımının 2 kırmızı kart nedeniyle 9 kişi kalmasına rağmen oyundan hiç kopmadığını ifade eden Ortakudaş, "Oyuncularımızın canı sağolsun. Onlar ellerinden gelenin fazlasını yaptı. Lider Bandırmaspor'a pozisyon vermeden oynadılar. 9 kişi kalmaya aldırmadan son düdüğe kadar mücadele ettiler. Bu mağlubiyet bizi yaraladı ama yolumuzdan alıkoymadı. Adaletli maç yönetimi olduktan sonra biz futbolumuzla ligi orta sıralarda tamamlarız" diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap