SON DAKİKA



Haber > Spor > Madrid’de Ronaldo krizi

Madrid’de Ronaldo krizi

27 Ağustos 2015 Perşembe - 16:51




Eflatun-Beyazlıların yeni formalarını tanıttığı reklam fotoğrafında Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Gareth Bale'in arkasında yer alması kriz y





Real Madrid yeni formalarını tanıttığı reklam fotoğrafında Cristiano Ronaldo'nun Gareth Bale'in arkasında yer alması şok etkisi yarattı. Portekizli yıldızın fotoğraf çekimlerine anlaşma gereği zorla getirildiği ileri sürülürken; Madrid temsilcisinde artık herkes Bale'in "in" Ronaldo'nun ise "out" olduğunu konuşuyor.Eflatun-Beyazlı kulüp bundan sonraki reklam çekimlerinde Galli yıldızı daha fazla ön plana çıkartacak. Ronaldo'dan ise sadece toplu çekimlerde yararlanılacak. Bu kararı almaktaki en büyük faktörün 100 milyon Euro ödenerek Tottenham'dan transfer edilen Gareth Bale'in sürekli olarak Cristiano Ronaldo'nun gölgesine kalması olduğu hatırlatıldı. Spor yorumcuları ise Real Madrid'in artık yavaş yavaş Cristiano Ronaldo'dan kurtulmaya çalıştığı yorumları yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap