SON DAKİKA



Haber > Spor > Maçın özeti budur

Maçın özeti budur

25 Nisan 2017 Salı - 10:45








Eğer bu Medipol Başakşehir takımı şampiyonluğa oynuyorsa, Çaykur Rizespor’un alt tarafta ne işi var? Abdullah Avcı’nın elinde sisteme dayalı kaliteli oyuncular var.

Yetmedi, yedek kulübesinde madenden daha değerli oyuncuları var. Para var, İstanbul’un havası var. Arkanı dayayacağın Türk futbolunda dayın var.

Eee daha ne olsun? Böyle bir takıma karşı Çaykur Rizespor’un sahada verdiği mücadeleye saygı duymak lazım. Müthiş bir futbol ortaya koydular. Maçın hakemi eyyamın kralını yaptı ve bir kez daha Rizespor’un bu ligde alın teri ile alacağı üç puanı gasp etti. Sahaya bakıyorum başta Petrucci olmak üzere, Süleyman, Saadane ve Matic Fink müthiş oynadılar.

Haftalardır yazıyorum, bu takımda saha içinde isyan edecek oyuncu yok diye. Medipol Başakşehir maçı sonrası bu görüşlerimi geri alıyorum.

Rizeli bunu istiyor. Trabzonspor maçıyla başlayan kıvılcım, Adanaspor ile fitile, Başakşehir maçıyla da ateşe döndü. Hani derler ya; “Böyle oynayın, canımızı yiyin.” Düşeceksek adam gibi düşelim. Çarpışarak ölelim. Her gün diz çökerek değil, ayakta ölelim. Bu emeğe saygı duymayan, çaldığı ve çalmadığı düdüklerle yeşil–mavili takımı her hafta doğramaya gelen o hakemleri atayanlar var ya, onları da yeneceğiz, merak etmeyin.


Rizespor’un üzerinden prim yapan o insanlar kazdıkları kuyuda boğulacaklar ve sırası geldiğinde hepsini tek tek buradan ifşa edeceğim. Maça dönecek olursam, nefes kesen bir maç izledik. Rizespor’un sezon öncesi gözdesi olan Adebayor yokları oynadı.

Helal olsun Yakoubi ve Saadane ikilisine. Yetmedi son dakikada Yakoubi bir forvet gibi sağdan kesti, diğer stoper Saadane penaltıyı aldı. Maçın özeti budur arkadaşlar. Senin iki stoperin son saniye içinde rakip ceza sahası içinde varını yoğunu ortaya koyuyor.

O Süleyman’a sallayanlara da selam olsun bu satırlardan! Ben bu oyuncunun arkasında durduğumda tu kaka ilan edilmiştim.

O zavallılar gelmesin, izlemesin bu oyuncuyu. Herkes geçmişte hata yapar, yarın ne olacağımız belli mi? Bir parantez de İtalyan Petrucci’ye. Sen şimdiye kadar nerelerdeydin? Kazansaydık, hakem efendi müsaade etseydi kümede kalma yolunda müthiş bir ivme ile avantaj yakalardık. Bir puan bu çıkışın, başkaldırmanın devamı olmalı.

Son altı haftaya girildiğinde son mühürü basacak olan yine Hikmet Karaman ve öğrencileri olacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap