SON DAKİKA



Haber > Spor > Lyon, İsmail Yüksek için devrede

Lyon, İsmail Yüksek için devrede

17 Ocak 2024 Çarşamba - 15:07




Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon, Fenerbahçe'nin milli orta sahası İsmail Yüksek için kesenin ağzını açtı.





Kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic gibi isimler ile güçlendiren Fenerbahçe'ye Fransa'dan sürpriz bir transfer teklifi geldi. Ligue 1'in köklü ekiplerinden Olimpik Lyon, Sarı-Lacivertli ekibin milli orta sahası İsmail Yüksek için kesenin ağzını açtı.

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Olimpik Lyon, İsmail Yüksek için yaptığı teklifi güncelledi. Sarı-Lacivertli kulübe ilk olarak 8 milyon euro teklif eden Lyon, bu teklifin reddedilmesinin ardından bonservis bedelini 12 milyon euroya çıkardı. Fransız kulübü, ek olarak başarı bonuslarını da transfer teklifine ekledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör İsmail Kartal, bu teklif sonrası görüşecek ve nihai karar verilecek.

KRUNIC SONRASI FORMA ŞANSI AZALDI

Milan'dan Rade Krunic'i transfer eden Fenerbahçe'de, İsmail Yüksek'in forma süresi oldukça azaldı. Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın yokluğunda bu sezon performansını yükselten İsmail, çıktığı 28 karşılaşmada 1 gol ve 4 asistlik performansa imza attı. Ancak İsmail Kartal'ın, sezonun kalan bölümünde formayı Krunic'e emanet etmesi bekleniyor. EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) öncesi yakaladığı formu devam ettirmeyi amaçlayan İsmail Yüksek'in, Olimpik Lyon'a transfer olması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap