SON DAKİKA



Haber > Spor > Lukovic'te Mutlu Son

Lukovic'te Mutlu Son

22 Ağustos 2012 Çarşamba - 10:43




Trabzonspor Lukovic için bekliyor. Yönetimin her konuda anlaştığı Sırp oyuncunun kulübü Zenit’i de ikna ettiği, bonservisi için 2 milyon Euro’ya el sı





İMZAYA KALDI Karadeniz fırtınası Trabzonspor, transferdeki sessizliğini bozdu. Bordo-Mavililer’in, Sırp stoper Aleksandar Lukovic ile anlaştığı ortaya çıktı. Haftalardır 29 yaşındaki oyuncu için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’un hem oyuncu hem de kulübüyle el sıkıştığı, işin imzaya kaldığı öğrenildi. Lukovic’in bonservisi için Trabzonspor’un Rus kulübü Zenit St. Petesburg’a 2 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 1.2 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. İKNA ETTİLER Zenit’in oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro istemesinden sonra yapılan sıkı pazarlık sonrası Trabzonspor yönetiminin rakamı 2 milyona çekmeyi başardığı kaydedildi. Öte yandan Lukovic’in yarın akşamki Videoton maçına kadar Trabzon’a geleceği ve bu karşılaşmayı tribünden izleyeceği belirtildi. Sırp oyuncunun transfer edildiği haberini alan Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu habere sevindiği belirlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap