SON DAKİKA



Haber > Spor > Lukaku'nun fiyatı 266 milyon TL

Lukaku'nun fiyatı 266 milyon TL

10 Nisan 2016 Pazar - 16:52




Everton kulübü Romelu Lukakuyu almak isteyen takımın 65 Milyon Pound'u gözden çıkarması gerektiğini bir kere daha açıkladı.





22 yaşındaki Belçikalı oyuncu hedefi olan bir takıma gitmek istediğini belirtmişti. İngiltere dışından bir takım Lukaku için teklif yapmazsa Manchester United kulübü bu transfer için devreye girecek. United Angel Di Maria için Real Madrid'e 2014 senesinde İngiltere transfer rekoru 60 Milyon pound ödemişti. Lukaku için Everton Chelsea'ye 28 Milyon Pound bonservis bedeli ödedi. Lukaku ilk defa bir sezonda  25 gol kaydeden futbolcu ünvanını aldı. 30 sene önce Gary Lineker bir sezonda 30 gol kaydetmişti. 

Lukaku'nun babası Roger, oğlu için transfer teklifi yapan kulüplerin United,juventus ve Bayern Münih olduğunu açıkadı.  Hemen akla Manchester United'ın başına Mourinho geçerse sorusu geliyor. Lukaku'yu iki defa kiralık döndermiş ardından Evertona satmıştı. Dün gece Joshua-Charles Martin ağır siklet IBF box maçını izlemeye giden Mourinho şu ana kadar İngiltere'den herhangi bir takımdan teklif almadığını Sky Sports'a açıkladı. Mourinho 'Premier Ligi ve Londra'da yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı fikirde. Fakat neticede yeni sezonda çalışmam gerekiyor. İstemesem de Avrupa'da bir takımın başına geçebilirim' açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap