SON DAKİKA



Haber > Spor > Luka Jovic yarışına Chelsea de katıldı

Luka Jovic yarışına Chelsea de katıldı

13 Temmuz 2020 Pazartesi - 14:10




İspanyol devi Real Madrid'de aradığı şansları bulamayan Luka Jovic için transferin flaş takımlarından İngiliz ekibi Chelsea'nin de devreye girdiği belirtildi.





İspanyol devi Real Madrid'de aradığı şansları bulamayan ve sınırlı sürelerde kullanıldığında da çok verimli bir görüntü sergileyemeyen Luka Jovic, bu yaz takımdan ayrılabilir. Sırp oyuncu için özellikle Premier Lig ekipleri devredeyken son olarak Chelsea'nin de transfer adına istekli olduğu belirtildi. 

Luka Jovic, hayal kırıklığı ile geçirdiği sezonun ardından Madrid ekibinden ayrılmak isterken Leicester ve Arsenal'in devrede oldukları aktarılıyordu. The Express'e göre Chelsea de oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında yer alıyor. 

Jovic'in transferinin 31 milyon Pound düzeyinde bir teklifle bitebileceği aktarılmakta. 22 yaşındaki golcü, geçtiğimiz yaz Frankfurt'tan transfer edilirken Real Madrid, 60 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti ödemişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap