SON DAKİKA



Haber > Spor > Luis Nani de Çin'e gidiyor

Luis Nani de Çin'e gidiyor

06 Mart 2016 Pazar - 16:52




Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Çin’den gelen teklife hız sınırını aşarak koşuyor.





Sezon başında Manchester United’tan transfer edilen Luis Nani, Çin’in yolunu tutuyor. Portekizli yıldız, Shanghai Shenhua takımından gelen astronomik teklife “balıklama” atladı. Devre arasında sunulan rakamlar ise Fenerbahçe için 20milyon Euro bonservis, 29 yaşındaki oyuncu için ise 4 yıllık 40 milyon Euro’ydu. Başkan Aziz Yıldırım, “Burası bakkal değil. Amacımız kar etmek değil, şampiyonluk. Sportif başarı önce gelir” diyerek Portekizli futbolcuya izin vermedi. Üstelik Nani’nin uzun süren ısrarına rağmen.

Hatta Yıldırım teklifi divanda duyurdu, “Nani gitmek istemedi, ona teşekkür ediyorum” diye de ekledi. Aslında Portekizli oyuncu 3+1 yıllık sözleşme için önerilen 40milyon Euro için bavulunu toplamaya hazırdı. Başkan Yıldırım, “Takımı şampiyon yap, sezon sonu izin vereceğim” diye Nani’nin gönlünü aldı. Son dönemde Nani’nin formsuzluğu, Akhisar Belediyespor maçına gitmek istememesinin altında da bu kriz yatıyor.

Fenerbahçe, Nani’yi 6 milyon Euro’ya aldı, 20 milyon Euro’ya satacak. Nani, Fenerbahçe’den yılda 5 milyon Euro (maç başı ve primler dahil) kazanıyor. Çin ekibinden kazancı yıllık 10 milyon Euro’yu geçecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap