SON DAKİKA



Haber > Spor > Lionel Messi yine sakata geldi!

Lionel Messi yine sakata geldi!

04 Eylül 2016 Pazar - 10:38




Dünya futbolunun yıldızı Lionel Messi alt karın bölgesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Arjantin Milli Takım kadrosundan çıkartıldı.





Ronaldo ile birlikte faal futbol oynayan en iyi futbolcu olarak gösterilen Messi Arjantin kampında sakatlık yaşadı. Önce milli takımı bırakan sonra milli takıma dönme kararı alan Messi son olarak Uruguay’a karşı forma giymiş ve ülkesinin Dünya Kupası elemelerinde 1-0 kazandığı maçta tek golünü atmıştı.

SAKATLANDI

Bu maçın ardından alt karın bölgesinde problem bulunan 29 yaşındaki futbolcunun 7 Eylül’de oynanacak Venezuela maçında forma giymesinin mümkün olmadığı Arjantin Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Milli Takım kampında yaşadığı sakatlığın ardından Barcelona’ya dönen yıldız futbolcuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Edgardo Bauza, ”Onu riske atmak istemiyoruz. Sağlık ekibimizle görüştük ve Venezuela karşısında oynatmamaya karar verdik” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap