SON DAKİKA



Haber > Spor > Lille'den Türk bayraklı Burak, Yusuf ve Zeki paylaşımı

Lille'den Türk bayraklı Burak, Yusuf ve Zeki paylaşımı

09 Mayıs 2021 Pazar - 15:19




Fransa'da şampiyonluğa koşan Lille' resmi twitter hesabından Türk bayraklı olarak "Nasıl başladı, hala nasıl devam ediyor" notuyla milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın birlikte çektirdikleri iki fotoğrafı paylaştı.





Bu sezon Lille'de forma giyen milli yıldızlarımız Zeki Çlik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz, gösterdikleri üstün performans ile sık sık Fransa ve Avrupa basınında gündem oluyor.

Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain'in önünde lider konumda bulunan Lille, şampiyonluğa koşuyor. Lacivert kırmızılıların bu başarısına milli futblolcularımız attıkları goller ve yaptıkları asistlerle büyük katkı sağlıyorlar. Son olarak deplasmanda 3-0 kazanılan Lens derbisinde iki gol atan Burak Yılmaz, ön plana çıktı.

"Nasıl başladı, nasıl devam ediyor"

Burak Yılmaz, Lens maçı sonrası gol sayısını 15'e çıkarırken Yusuf Yazıcı'nın ligde 7 gol 4 asisti, Zeki Çelik'in ise 3 gol 3 asisti bulunuyor. Millilerimizin bu başarısına Fransız kulübü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kayıtsız kalmıyor. Lille'in resmi İngilizce hesabı twitter üzerinde Türk bayraklı olarak "Nasıl başladı, nasıl (hala) devam ediyor" notuyla milli futbolcularımızın birlikte çektirdikleri iki fotoğrafı paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap